Annelouk

Wie ben ik?

Ik ben Annelouk Aberson, getrouwd met Ernest en moeder van Pip, Hazel en Sylvester. Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit en jarenlange ervaring als coach en consultant, heb ik mij verdiept in hulp aan ouders en kinderen. Tijdens de opvoeding van onze eigen kinderen liep ik tegen de beperkingen van de hulpverlening aan. Door mijn ervaringen als coach en mijn wens anderen te helpen heb ik de stap genomen om te beginnen aan de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Deze studie heeft mij een verdieping in het werken met kinderen geboden.

De Nederlandse Academie heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend ontwikkelings- en opleidingsinstituut op het gebied van de Integratieve benadering van Coaching, Counseling en Psychotherapie, zowel in Nederland als in Europa. De Integratieve opleidingen zijn erkend door de European Association for Integrative Psychotherapy (EAIP).

Na het behalen van mijn diploma Integratieve Kindertherapeut en Integratieve Puber Coach, ben ik mijn eigen praktijk, louk4kids gestart.

Familiefoto jeugd olympische spelen (3)

 

Ik werk vanuit en met mijn hart  hartje en wil kinderen en ouders ruimte bieden hun eigen kracht en kwaliteiten te ontdekken om met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.De coaching en therapie zal merkbaar helpen het onderlinge contact directer, makkelijker en liefdevoller te maken.